Wat ik doe...

Ik ontdek, ontwerp, ontwikkel en ontzorg uw 'web-gebeuren'. Ik denk met u mee over de structuur en inhoud van uw website zodat uw bedrijf, dienst of idee optimaal online in beeld komt. Ik geef vorm en ontwikkel. In een persoonlijke sessie en/of met behulp van een instructiefilmpje op maat, laat ik zien hoe u eenvoudig zelf uw website kunt beheren. En als iets niet lukt, dan doe ik het voor u. Ik ontzorg uw website voor een vast bedrag per maand en blijf op wacht staan bij de techniek en bereikbaarheid zonder bijkomende kosten.

Ik denk kritisch mee over de structuur en inhoud van uw site

Een bezoeker moet in uw website eenvoudig en intuïtief de weg kunnen vinden. Ik denk graag mee over hoe we de site zo effectief mogelijk kunnen krijgen. Qua inhoud en structuur. Zodat hij wérkt en zo eenvoudig mogelijk door uw doelgroep kan worden gevonden.

Ik geef vorm binnen uw eigen grafische idee en gevoel

Zodra helder is wie u bent of wat u wilt vertellen, kan ik grafisch ontwerp voor bijvoorbeeld een logo en huisstijl voor de website uitvoeren. Eventueel direct op drukwerk-kwaliteit zodat drukwerken ook eenvoudig in het originele grafische basis-idee kunnen worden vormgegeven.

Ik ontwikkel alles Dubbel Duurzaam en 'op de groei'

Ik laat het fundament van uw site met de technische ontwikkelingen meegroeien, voor een zo lang mogelijke levensduur. Alle elektriciteit, benodigd voor het ontwikkelen maar óók voor de webhosting van uw website, is groene energie. Dat is Dubbel Duurzaam.

Ik betrek u bij de ontwikkelingen en laat u meekijken

Zodra ik voor u aan de slag mag, zorg ik dat u over mijn schouders kunt meekijken hoe het vordert. Uw website is nog niet openbaar zichtbaar, maar ú kunt hem al zien. Ik houd liever de dialoog gaande met voorstellen dan dat ik iets opleg dat er al is. Zodra we beiden tevreden zijn kan de site direct live.

Ik ontwikkel door zonder bijkomende kosten

Behalve bezoekers krijgt u ook hackers op uw site. Voor optimale beveiliging en bereikbaarheid van uw website wordt deze gehost in mijn eigen, minder kwetsbare, webserver-omgeving. Daarnaast blijf ik alert en contant 'schaven' aan het fundament van uw website. Ik blijf de techniek bijwerken en uitbreiden.

Ik ontzorg zonder 9-tot-5 mentaliteit

Ik ontzorg voor een vast tarief per maand. Ik leg u persoonlijk uit hoe u zelf uw website aanpast of actualiseert. Bij specifieke toepassingen maak ik een instructiefilmpje op maat. Haast, onderweg of toch problemen? Dan help ik u razendsnel met de aanpassingen. Zonder uurtje-factuurtje.