Voor Met Wie?

Ik ga het liefst pas voor u aan de slag als ik 100% zeker weet dat ik 'waarde' voor u kan toevoegen. Omdat ik iets anders aanbied dan de gemiddelde 'webbouwer', is het misschien verstandig het profiel te schetsen van de klanten waarmee ik doorgaans al snel een goede 'klik' heb.

Onder mijn klanten zijn enkele kleine tot middelgrote organisaties met een zeker ‘maatschappelijk nut‘. Maar ook Z(Z)P-ers en kleine bedrijven en organisaties die zich bewegen op het vlak van cultuur (theater, muziek, circus, enz.) en natuur en milieu. Naast de financiële dienstverlening, is ook de medische en paramedische sector goed in mijn portfolio vertegenwoordigd.

Kenmerken van opdrachten die ik uitvoerde zijn onder andere:

  • persoonlijke presentatie en marketing (zg. 'personal branding')
  • klantgerichte dienstverlening
  • verstrekken van persoonlijke- of organisatie-identiteit
  • de wettelijke plicht tot informatievoorziening

Websites van mijn klanten worden doorgaans beheerd door één (hoofd-)beheerder. Ik sta klaar als hulp-beheerder. Het CMS is om deze reden rijk uitgerust met mogelijkheden voor autorisatie, layout en presentatie. Om het zélf beheren niet onnodig te compliceren is bewust minder prioriteit gegeven aan specifieke functies voor gelijktijdig werkende redactieteams. Zoals bijvoorbeeld publicatie-workflow, scheduling of versie-beheer.

Mijn Klanten
Vrolijk mannetje met tabletcomputer

Voor iedereen die het online-gebeuren serieus neemt

Ik ontzorg het online-gebeuren en heb in de loop van de jaren mijn eigen werkwijze, beheersysteem (CMS) en hosting-infrastructuur ontwikkeld. Omdat ik optimale continuïteit en bereikbaarheid van uw website belangrijk vind, werk ik niet met populaire opensource CMS software om uw website te bouwen. Ik ontwikkel uw website in een aparte ontwikkelomgeving en verzorg de webhosting in een geïsoleerde omgeving voor optimale veiligheid en bereikbaarheid.

Vindt u het prettig om veel zelf te doen in WordPress, of ben u gewend zelf te sleutelen aan de techniek achter uw website, dan ben ik niet de meest (prijs)gunstige partij voor u. Ook de hosting, of aanpassing van een elders gebouwde website kan ik niet verzorgen. Net als voor kantoorautomatisering of e-mailfaciliteiten, zijn er andere aanbieders die zich hier volledig op toeleggen.

Zodra de kosten die u maakt voor uw hele online-gebeuren een 'investering' worden om meer tijd voor uw eigen vak over te houden, sta ik echter graag voor u klaar. En dit lukt vaak voor een lagere investering dan u per maand kwijt bent aan één zakelijk mobiel telefonie abonnement.

Direct, of indirect via opdrachtgevers, werkte ik al voor met: