Wie is die Online-Ontzorger?werper?wikkelaar?dekker?

Online-Ontzorger

Arnoud de Ontzorger is de rots in de branding van het hele 'online-gebeuren'. Hij is altijd bezig voor met zijn klanten. Door zijn persoonlijke benadering voelt hij zich óveral verantwoordelijk voor. Een man zonder 9-tot-5 mentaliteit. Zelfs 's avonds of in het weekend doet hij zijn best zo snel mogelijk te reageren zonder uurtje-factuurtje.

Online-Ontwerper

Arnoud de Ontwerper is een creatieve tekenaar en vormgever. Met roots in de traditionele media deed hij al high-end foto-retouche, DTP voor gedrukte media en 3D-computeranimatie. Inmiddels leeft hij zich al weer acht­en­twintig jaar uit met webdesign en geeft hij spelend en schetsend vorm aan nieuwe media, uw huisstijl of logo.

Online-Ontwikkelaar

Arnoud de Ontwikkelaar studeerde computertechniek en heeft inmiddels zo'n 35 jaar programmeer-ervaring. Volgt vanaf het begin de mogelijkheden van het internet op de voet. Zo weet hij telkens slagvaardig het optimale uit het budget en de tijd te persen. Drinkt veel sterke koffie en is soms nog laat voor u aan de gang.

Online-Ontdekker

Arnoud de Ontdekker onderneemt samen met u de expeditie naar een efficiënte en duurzame website. Hij kent de routes in de internet-jungle en de overlevingstechnieken van het multimediale oerwoud. Met zijn hulp voor tekst en structuur van uw site, zorgt u dat ánderen uw website óók moeiteloos zullen kunnen ontdekken.

Ons Team Wie ben ik?

Eigenlijk ontbreekt het belangrijkste 'teamlid' hierboven. Want dat bent u. Ik houd van de persoonlijke aanpak, met minimale overhead en de kortste lijnen. Geen bla-bla bureau waar u steeds weer iemand anders moet hebben, of een webhosting-kiloknaller waar u tot wachtende bij de helpdesk verwordt. Bij mij vindt u ontwerp, bouw en complete ontzorging van uw website op één adres. Omdat ik graag uw betrokken servicepartner voor het hele 'web-gebeuren' ben. Vier in één dus.

Wie is Arnoud

Arnoud van Delden

Al zolang ik me kan herinneren combineer ik mijn passie voor techniek met de interesse voor tekenen, schilderen, ontwerpen en vormgeven. Liefhebberijen als acteren, houtbewerking en muzikale handpercussie inspireren me hierbij.

Op professioneel gebied groeiden vooral de grafische en technische interesses uit tot wie ik nu ben. En inmiddels is het 32 jaar geleden dat ik mij bij de KvK inschreef als kleine (1,66m.) ondernemer op dit vakgebied.

Van de leuke klussen die ik sindsdien al heb mogen doen, heb ik een paar recente in mijn portfolio met websites gezet.

Ik ben al sinds het eind van de vorige eeuw bezig op het raakvlak van ontwerp, animatie en het internet.
Dat is mijn vak en dat doe ik al jaren. Hieronder een paar feitjes over mijn staat van dienst.


Inschrijving bij KvK als 'grafisch professional'

32

jaar geleden

Eerste professionele opdracht grafisch/pre-press

32

jaar geleden

Eerste professionele programmatuur-opdracht

43

jaar geleden

Eerste professionele opdracht 3D animatie

28

jaar geleden

Eerste professionele opdracht website-bouw

29

jaar geleden

Eerste versie eigen website-beheersysteem

28

jaar geleden

Hosting met webservers in eigen beheer, sinds

27

jaar geleden

Eerste professionele opdracht foto-retouche

25

jaar geleden

Aantal contactpersonen voor ontwerp en website

1

persoon

Voor u aan de slag: vanaf zometeen? Neem even contact op, dan denk ik met u mee!